Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Merdivenin degajeliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Hassaten, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla omuz omuza prosedür adımları çoğu kez şunları karınerir:

You birey email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Kattaki konutların her birinin dâhilinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması muktezi değildir.

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Bapların hudayinabit kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir benek da, nitelikli bir yangın kapısının henüz etkili bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede elan iktisadi olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın esnasında elan uzun süre dayanır ve henüz az tamir gerektirir.

Fakat aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda yangın kapısı ehil olan bu tip binalarda birlik yangın çıkışı ve yangın merdiveni mimarilması zaruri olarak ikrar edilmektedir.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çhileışmasına olanak sağlamlar. Yangın kapıları ekseri otomatik olarak kapanan ve ürkü barı gibi müstacel durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Belirtilen bu hengâm dilimleri bir kapının yangına ne derece müddet dayanacağını söylem etmektedir. Ama bu konuda titiz çıkmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 an birlikte dayanmadığı henüz önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Sizin muhtevain yangın merdiveni projelerini yangın kapısı isabetli tasarlayarak projeye orantılı yangın merdiveni uygulamasına yanında hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 Yangın Çıkış Kapısı an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

çatı çışitalarında kullanılan baplar kârlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar yürekeride mahsur kalabilir.

Report this wiki page